Хода за свободу: працівники Вінницького міського центру соціальних служб приєдналися до міжнародної акції "Walk For Freedom"

Нещодавно, 14 жовтня, співробітники Вінницького міського центру соціальних служб приєдналися до ініціативи під назвою "Walk For Freedom – Хода за свободу", яка відзначається на честь Європейського дня протидії торгівлі людьми, щорічно 18 жовтня. Мета цього заходу полягає в тому, щоб привернути увагу до важкого становища людей по всьому світу, які потрапили в об'єкт торгівлі людьми, і також надихнути громадян активно допомагати та протидіяти цьому злочину.

Міжнародна громадська організація A21 вже дев'ятий рік поспіль організовує акцію під назвою "Walk For Freedom – Хода за свободу". У Вінниці цю акцію координує громадська організація "Джерело надії". Цього року до заходу долучилися фахівці Вінницького міського центру соціальних служб та поліція Вінницької області. Особливість цієї акції полягає в тому, що учасники вдягнуті у чорний одяг і тримають чорні парасольки.

«Торгівля людьми або сучасне рабство, на жаль, поширена проблема навіть у 21 столітті. Цей злочин може набувати різних форм і проявлятися, зокрема, у примусовій праці, сексуальному чи домашньому рабстві. Повномасштабна війна, велика кількість переміщених осіб, гуманітарна та безпекова кризи – це все фактори, які сприяють поширення злочину торгівлі людьми. Тому ми маємо говорити про ці проблеми і привертати до них увагу суспільства»,– зазначила директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Міська рада закликає, у випадку володіння будь-якої інформації про випадки торгівлі людьми чи будь-якого виду експлуатації, звертатися за номерами:

102 – поліція 527 – національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми 1547 – гаряча лінія з протидії торгівлі людьми 12 – служба екстреної допомоги в ЄС


Переглядів: 526
Поширень: 0

Останні новини