Авдіївка сьогодні: актуальні новини

На даний момент, в Авдіївці, що знаходиться в Донецькій області, де нещодавно фіксувалось різке загострення, напруження трохи зменшилось. Окупаційні сили стали рідше обстрілювати територію громади. Проте, на передовій лінії ситуація залишається напруженою, - повідомляє ТСН.

"Градус напруги спадає однозначно. Сьогодні вже третя доба, коли ми почали помічати, що менше обстрілів по території громади, менше ракетних ударів - чого не скажеш про позиції. На позиціях тихіше не стає. Сотні обстрілів за добу - ми чуємо. наскільки там гаряче", - розповів керівник міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

За словами Віталія Барабаша, на цьому напрямку ворог менше використовує штурмові операції. Але варто зауважити, що спостерігається процес перегрупування ворожих сил. Тому, за оцінкою голови міської військової адміністрації, є ймовірність, що вже через кілька днів може настати нова хвиля атак від окупантів.

"Кажуть аналітики, скоріше за все буде, нова хвиля штурмових дій. Зараз ворог відійшов глибше в тили, намагається стягнути ту техніку, яку ще можливо полагодити, шаленими темпами відновити", - наголосив він. 



Переглядів: 588
Поширень: 0

Останні новини