У Вінниці починається 30 Відкритий кубок міста з ігор «Що? Де? Коли?»: як долучитись (деталі)

У мешканців Вінниці є можливість взяти участь у 30-му ювілейному Кубку міста з інтелектуальних ігор на призи міського голови. В цих іграх можуть брати участь команди учнів шкіл, студентів та дорослих. Заходи організовуються Міським Палацом мистецтв з підтримкою Вінницької міської ради, департаментів культури і освіти ВМР. Організатори мають амбітну мету зібрати 30 000 гривень, які будуть передані Збройним Силам України після завершення 30-го Відкритого Кубку міста.

«Під час заходів гравці та гості зможуть долучитись донатом до допомоги нашим Захисникам та Захисницям», – зазначає директор ЗК «Міський Палац мистецтв» Євген Майданник.

Змагання розподілені на два дні, зокрема 22 і 23 жовтня. Команди повинні складатися не менше ніж p 6 учасників. Учасники повинні письмово дати правильні відповіді на поставлені питання. Час для обдумування становить одну хвилину і 10 секунд для запису відповіді.

«Зверніть увагу, що кількість місць в обидва дні обмежена місткістю ігрових залів та сховищ. Реєструйтесь завчасно, у разі надлишку заявок, перевага у команд, що зареєструвались раніше», – підкреслили організатори.

Першими у «Що? Де? Коли?» зможуть позмагатися школярі 7-9 та 10-11 класів. Зверніть увагу, до останньої категорії належать також студенти та учні 1-го та 2-го курсів ПТУ та коледжів.

Дата і час гри: неділя, 22 жовтня, 12:00.

Місце проведення: Вінницька гімназія № 24 (вул. Анатолія Бортняка, 3, мікрорайон «Поділля»).

У грі «Що? Де? Коли?» серед молодіжних та дорослих команд приймають заявки у студентському та загальному заліках.

Дата і час гри: понеділок, 23 жовтня, 18:30.

Місце проведення: головний корпус Донецького національного університету імені Василя Стуса, актова зала (вул. 600-річчя, 21).

На наступному етапі кращі 10 команд за підсумками гри «Що? Де? Коли?» у своїх категоріях отримують право на участь у «Брейн-рингу».

Дата і час гри: вівторок, 24 жовтня, 14:00 для шкільних команд і 18:30 для дорослих відповідно.

Місце проведення: ЗК «Міський Палац мистецтв» (вул. Стрілецька, 44). Команди зіграють 1/4, 1/2, матч за 3 місце та фінал з гри «Брейн-ринг»

Кульмінацією ігрового тижня стануть фінали з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», що відбудуться у четвер, 26 жовтня (о 14:00 для шкільних команд і о 18:30 для дорослих відповідно) в ресторані «Mont Blanc» (вул. Соборна, 34).

«Саме за підсумками цих змагань визначаться головні переможці, на яких відразу ж очікуватиме урочиста церемонія нагородження. Гарантувати собі участь у фіналі зможуть 12 кращих команд відбіркових ігор, втім будуть і додаткові можливості потрапити у фінал, про що розповімо окремо!» – говорить Євген Майданник.

Попередня реєстрація на Кубок для всіх категорій учасників обов’язкова до 20 жовтня за посиланням: https://forms.gle/PwapkTALnUGdir9v7

Контакти: 0984797252, 0636686768 (viber, telegram).



Переглядів: 469
Поширень: 0

Останні новини