У Вінниці оголошено тендери на закупівлю обладнання на передову: 120 тепловізорів та безпілотники

Вінниця не втомлюється надавати свою постійну підтримку Захисникам та Захисницям, які зараз боряться за незалежність України. Нещодавно виконавчий комітет Вінницької міської ради провів три тендери на придбання обладнання, яке буде допомагати нашим військовим на передовій у виконанні бойових завдань. Зокрема, було оголошено про закупівлю 120 тепловізійних монокулярів моделі «MT-EVO-SHOT-S-1900» та 35 авіаційних комплексів, включаючи 110 безпілотників вітчизняного виробництва.

Міський голова Сергій Моргунов заявив, що закупівлі обладнання та необхідних речей для військових продовжуватимуться і в майбутньому.

«Продовжуємо купувати ті засоби, які замовляють військові. Оголосили чергові тендери на закупівлю ще 120 тепловізорів, які необхідні на передовій, та 35 безпілотних літальних комплексів. Попередня партія дронів, прожекторів та інших засобів, яку закуповували через тендери на початку осені, вже поступово надходить і одразу передається військовим», – зазначив Сергій Моргунов.

У відділі цивільного захисту Вінницької міської ради було відзначено, що після завершення тендерних процедур тепловізори та безпілотники будуть передані військовим підрозділам,які зараз знаходяться у зоні бойових дій. Відправка відбуватиметься у декілька етапів.

«Ми продовжуємо й надалі підтримувати наших Захисників та аналізувати їхні запити. Цього разу ми плануємо закупити безпілотники та тепловізори українського виробника. Їх якість уже перевірена нашими Захисниками та Захисницями в умовах бойових дій. Зокрема, тепловізори цієї марки забезпечують видимість на майже два кілометри. Після закінчення тендерних процедур ми поетапно передамо це обладнання військовим підрозділам, які звернуться із запитом», – зазначає директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.

Важливо відзначити, що минулого тижня Вінниця передала ще одну партію безпілотників та антидронових прожекторів, які були придбані за рахунок коштів громади для військових, які зараз виконують бойові завдання на передовій.



Переглядів: 514
Поширень: 0

Останні новини