На Вінниччині затримали раніше судимого чоловіка, який обікрав односельця

17 жовтня вінницької поліції встановили та затримали 27-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у викраденні грошей та майна з помешкання жителя Крижопільської територіальної громади. За такий злочин правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

До поліції з повідомленням про крадіжку 8000 гривень, мобільного телефону та іншого цінного майна звернувся 66-річний мешканець села Княжа Криниця. Чоловік розповів, що відсутність коштів та речей, які знаходились в одній з кімнат його будинку, він виявив вранці, 17 жовтня. 

При виїзді на місце події правоохоронці встановили, що правопорушник проник до будинку потерпілого через незамкнені двері. 

В ході проведення розшукових заходів поліцейські оперативно встановили чоловіка, причетного до скоєного. Ним виявився 27-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель. Розшукали його у смт Крижопіль.

Частину грошей та викрадене майно вилучено. Зловмисник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.

За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання - до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 389
Поширень: 0

Останні новини