Вінницька держслужбовиця пройшла у ТОП-15 кулінарів на «МастерШеф»

Вікторія Науменко з Вінниці бере участь у 12-му сезоні телевізійного кулінарного проєкту «МастерШеф» та виходить в лідери серед учасників. Про свій шлях на проєкті Вікторія поділилась з Віннниця.info.

«Це був надзвичайно довгий шлях, це був шлях до моєї мрії. Але з великим страхом тому, що ти ніколи нічого не очікуєш і дуже переживаєш за свій результат, за свою страву».

Вікторія зараз в декретній відпустці. Каже, щоб потрапити у ТОП-15 вирішила показати не тільки свій талант як кондитера, а і вміння готувати різні складні страви.

«Коли була «битва чорних», ми боролися за ТОП-15, я розуміла, що хтось із нас 4-х сьогодні піде, а я не можу вийти просто так з цієї кухні. Думала, що мені потрібно показати, що окрім десертів, я вмію готувати й інші страви. Нам дали на вибір два види круп, я обрала гречку та рис. Приготувавши страву з новітнім поєднанням продуктів моря та берегу, відповідно з цією стравою я увійшла у ТОП-15», - пригадує вінничанка.

Вікторія згадала також те, коли був відбір у ТОП-100, вона страшенно хвилювалась, але стала єдиною, яка в той день отримала три «так».

«Згодом на проєкті будучи капітаном, я взяла на себе відповідальність та вела команду, і зараз я у ТОП-14 кулінарів-аматорів», - каже Вікторія.

Раніше Вікторія працювала у державній службі, зараз вона мама у декретній відпустці. Про свій шлях на проєкті каже:

«Я вирішила кардинально змінювати все. В першу чергу, йти за покликом своєї душі, і нарешті робити те, від чого отримую задоволення. Це стало основним критерієм і рушієм, щоб прийняти рішення подати заявку на «МастерШеф». А якщо говорити про момент жаги до перемоги, до змагань, то він у мене зявився вже на проекті, коли увійшла до ТОП-50 кухарів-аматорів. Спочатку взагалі не вірила, що можу кудись пройти, але коли дійшла, то зрозуміла, що у мене є шанс. Тому що все на проекті відкрито та чесно. Я в першу чергу хотіла довести собі, що я найкраща і показати своїй сімї, чоловіку, батьку, що те, чим я займаюсь, не просто так, а це те, чим я живу і до чого серйозно ставлюсь, з чим хочу повязати своє майбутнє».

Після участі в телевізійному шоу, Вікторія стала популярною, відповідно, з’явились як прихильники, так і критики.

«Одні люди мені пишуть негативні речі, не сприймають мене як кондитера, як кухаря, а інші мною захоплюються. Мені спочатку навіть було якось прикро. Сприймала все на свій рахунок, а потім десь після 5-6 серії, коли на мене посипалось дуже багато критики, всередині мене, напевно, щось змінилося, я почала сприймати це і відноситись простіше, адже скільки людей – стільки й думок.

Зараз люди просто підходять на вулиці, де б я не була, чи то в лікарні з дітьми, чи в магазині і фотографуються. Я вже звикла до цього, це нормально».

Найбільш улюбленим десертом для Вікторії є торт «Естерхазі». Щодо корисних солодощів, то вони також є, учасниця кулінарного шоу готує гранолу з йогуртом та манго, який входить до її сету «хелсі десертів».

Зазначимо, зараз Вікторія Науменко знаходиться у ТОП-15 кулінарів аматорів України, а боротьба за перемогу на шоу «МастерШеф» продовжується.

Нагадаємо, як розповідала Вінниця.info раніше, під час прем’єри сезону, Вікторія вразила суддів «МастерШеф» японським бісквітом на кокосовому молоці, з чорничним гелем та лаймом.


Теги: Вінниця

Переглядів: 1048
Поширень: 0

Останні новини