У Вінниці планують побудувати реабілітаційно-спортивний комплекс: триває пошук інвесторів

Сьогодні, 19 жовтня, Вінницький міський голова Сергій Моргунов уклав угоду про співпрацю з компанією "Європейські технології в будівництві", яка активно працює у будівельній галузі і виявила бажання в пошуку інвесторів для будівництва реабілітаційно-спортивного комплексу у Вінниці, - повідомляє міська рада.

Мер Вінниці зауважив, що важливими завданнями для міста є підтримка військових, забезпечення громадської безпеки, зміцнення стійкості до різних викликів і турбота про потребуючих. З цією метою місто вживає заходів для забезпечення доступності та безбар'єрності інфраструктури для всіх мешканців та гостей Вінниці. Враховуючи велику кількість поранених військових, реабілітаційний та спортивний комплекс стає важливим не тільки для Вінниці, але і для всіх громад України.

Це компанія, яка будує різні об’єкти в промислових та житловій сферах, у Віннниці вони реалізували ряд проєктів у медичних закладах. Підрядна організація готова долучитися до будівництва реабілітаційно-спортивного комплексу у нашій громаді і зараз ми плануємо об’єднати наші зусилля щодо залучення донорських або грантових коштів до цього проєкту, – розповідає Сергій Моргунов. – Створення такого закладу у нашій громаді – це важлива ініціатива, вона необхідна як для реабілітації військових, так і для розвитку наших дітей та молоді, які займаються спортом. За рахунок донорської підтримки та зарубіжних інвесторів ми сподіваємося, що нам вдасться реалізувати цей задум”.

Генеральний директор ТОВ "Європейські технології в будівництві" Іван Гресь представив інвестиційний проєкт та повідомив, що реабілітаційно-спортивний комплекс буде зорієнтований на фізичну та спортивну реабілітацію та оздоровлення як для дорослих, так і для дітей.

Вінниця - велике місто і тут є потреба в таких закладах. Ми готові взятися за цей проєкт і будемо спільно з муніципалітетом шукати зовнішніх донорів, які зможуть профінансувати це будівництво. Через війну маємо таку потребу, адже чимало військових зазнали серйозних травм та поранень і однозначно потребують якнайшвидшого відновлення”, – сказав він.



Переглядів: 515
Поширень: 0

Останні новини