Наступного тижня в Палаці дітей та юнацтва відбудеться фестиваль робототехніки

24 листопада 2018 року у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва відбудеться фестиваль робототехніки Vinnytsia RoboCamp. Початок змагань о 10:00.

До участі у фестивалі запрошуються учні загальноосвітніх та позашкільних закладів освіти, а також гімназій та ліцеїв, учні (студенти) відповідного віку професійно-технічних навчальних закладів, коледжів які не досягли 18 років.

Змагання проходитимуть у двох категоріях: молодшій (використання наборів Lego WeDo 2) та старшій (використання Lego Mindstorms NXT, EV3). Окрім цього, запланована виставка проектів на вільну тему, які представляють моделі будівель, пристроїв та механізмів,  призначених для розв’язку важливих соціальних, екологічних, технічних чи архітектурних проблем. Моделі для виставки проектів розробляються учнями з використанням деталей Lego.

Для участі у Фестивалі необхідно зареєструвати учасників або надіслати заявку (у прикріпленому нижче фалі) на участь у Фестивалі за вказаною формою на електронну пошту pdu.computer.center@gmail.com до 20 листопада 2018 року.

Оцінюватимуть роботи  провідні фахівці з робототехніки, керівники гуртків, учителі та викладачі закладів освіти, які навчають основам робототехніки.

Підведення підсумків та нагородження учасників фестивалю відбудеться 24 листопада 2018 року о 17.00.

Ознайомитись із Положенням фестивалю можна ТУТ



Переглядів: 2222
Поширень: 0

Останні новини