Генерал Залужний відвідав військових на Авдіївському та Куп'янському напрямках

У четвер головнокомандувач Збройних Сил України, Валерій Залужний, відвідав українських військових, які знаходяться на Авдіївському та Куп’янському напрямках. В своїх повідомленнях у соціальних мережах, генерал підкреслив, що російські війська продовжують намагатися прорвати оборону України в регіоні біля Авдіївки, - повідомляє служба BBC.

"Росія активно застосовує штурмові підрозділи та кидає під Авдіївку велику кількість бронетехніки, використовує авіацію та артилерію", – пише генерал.

Згідно з висловами Валерія Залужного, Збройні Сили України успішно відбивають напади ворожих сил, "знищуючи живу силу та техніку противника". Він також повідомив, що спільно з командувачами та керівниками бригад була визначена "послідовність кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки та обговорили першочергові потреби підрозділів". На Куп'янському напрямку також була проведена робота, оскільки окупанти продовжують активні наступальні операції.

"Наші хлопці та дівчата міцно тримають оборону у надскладних умовах", – зазначив головнокомандувач.

З початку жовтня російські війська направили значні сили на атаку міста Авдіївка на Донеччині. Деякі фахівці вважають, що цей штурм російської армії може бути однією з найбільших та наймасштабніших наступальних операцій за увесь час війни.



Переглядів: 583
Поширень: 0

Останні новини