Безкоштовні заняття з "Тістопластики" у Вінниці: дітей запрошують долучитись до занять

У Вінницькому палаці дітей та юнацтва, є безліч можливостей для розвитку творчих здібностей дітей, і одним з найпопулярніших напрямків є гурток "Тістопластика". У цьому гуртку діти від 6 до 12 років створюють за допомогою тіста дивовижні шедеври, які захоплюють і зачаровують глядачів.

Гурток "Тістопластика" особливо полюбився молодшим школярам, оскільки техніка ліплення є нескладною і доступною для всіх. Учасники використовують звичайні кухонні інгредієнти, такі як сіль, борошно і воду, для своїх творінь.

Легка доступність матеріалів, розвиток творчих здібностей та можливість втілення власних ідей роблять гурток "Тістопластика" дуже привабливим для дітей 6 - 12 років. Учасники виготовляють різноманітні вироби, такі як панно, фігурки тварин та персонажів, і часто декорують їх, а також фарбують у різні кольори. Молоді майстри також активно беруть участь у виставках та конкурсах на рівні міста, області і навіть всієї України.

«Заняття тістопластикою дуже корисні для дітей, адже розвивають дрібну моторику, абстрактне мислення, розуміння послідовності дій. Дітям подобається, що свої ідеї вони можуть втілити в життя своїми руками», – розповідає керівниця гуртка Ольга Гикава.

Детальніша інформація за телефоном 097 876 02 30 (Гикава Ольга Леонідівна) або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва, - пише міська рада.



Переглядів: 533
Поширень: 0

Останні новини