Субсидія в Україні: хто може оформити та куди для цього звернутися

Перед наближенням опалювального сезону, настає час відзначити важливі аспекти, пов'язані з отриманням житлової субсидії в Україні.

Субсидію на комунальні послуги можна оформити навіть під час опалювального сезону, - нагадує РБК- Україна. За інформацією Міністерства соціальної політики України, це можливо зробити наступними способами:

В електронному форматі через веб-портали: "Дія"; Пенсійного фонду; мобільний додаток ПФУ. Особистий візит до офісів Пенсійного фонду, і це можливо без прив’язки до місця реєстрації. Звернення до уповноважених представників виконавчих органів місцевих рад (сільських, селищних, міських) і ЦНАПів. Також можна надіслати заявку поштою до Пенсійного фонду.

Важливо зауважити, що житлову субсидію можуть отримати сім'ї, які оплачують за житлово-комунальні послуги суму, що перевищує обов'язковий платіж, визначений для них. Зазначимо, що кількість осіб, які отримують субсидії в Україні, може збільшитися в перші місяці осінньо-зимового сезону, оскільки вартість комунальних послуг суттєво зростатиме після запуску опалення.



Переглядів: 848
Поширень: 0

Останні новини