В Десні завершили капітальний ремонт каналізаційної насосної станції: деталі

Нещодавно завершились роботи з важливого ремонту каналізаційної насосної станції в Десні. Ця станція обслуговує сім багатоквартирних будинків, де проживає близько 700 жителів. У рамках цього проєкту було виконано кілька ключових завдань, зокрема, замінено застаріле обладнання на нове, яке ефективніше використовує енергію.

Галина Обливач, староста Деснянського старостинського округу, наголошує, що капітальний ремонт покращить функціонування каналізаційної системи у Десні.

«Проведення капітального ремонту значно покращило ситуацію з каналізуванням в селищі, оскільки ця насосна станція обслуговує значну частину житлового фонду Десни», – зазначає Галина Обливач.

Представники департаменту міського господарства ВМР додають, що обладнання насосної станції давно потребувало ремонту, оскільки старе обладнання часто виходило з ладу.

«Старе обладнання станції дуже часто виходило з ладу, тому було вирішено провести його заміну на нове енергоощадне, оскільки всі ми розуміємо в який час живемо. Окрім цього, приведена до належного стану будівля насосної станції, працівниками підрядної організації виконано загальнобудівельні роботи по заміні покрівлі та вхідних дверей, утеплено стіни та влаштовано вимощення по периметру будівлі. Наразі всі роботи уже завершені», – зазначає директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.



Переглядів: 324
Поширень: 0

Останні новини