Погода у Вінниці на 24 жовтня: осінь прощається з теплом

Осінь у Вінниці продовжує радувати теплом. За прогнозом синоптиків, 24 жовтня у місті буде сонячно та без опадів. Температура повітря протягом дня становитиме від +12 до +14 градусів за Цельсієм.

Вранці буде прохолодно, близько +10 градусів. Удень температура підніметься до +14 градусів. Ввечері буде трохи прохолодніше, близько +12 градусів.

Вітер буде мінливим, 3-5 метрів на секунду. Атмосферний тиск буде підвищеним, близько 760 міліметрів ртутного стовпчика.

Осінь прощається з теплом

Осінь у Вінниці цього року видалася дуже теплою. У вересні температура повітря трималася на рівні +20 градусів за Цельсієм. У жовтні температура також була вище середньої.

24 жовтня осінь попрощається з теплом. Температура повітря протягом дня становитиме від +12 до +14 градусів за Цельсієм. Це буде найхолодніший день у жовтні.

Що робити у Вінниці 24 жовтня

24 жовтня у Вінниці буде сонячно та без опадів. Це ідеальний день для прогулянок містом.

Ви можете відвідати історичний центр Вінниці, де розташовані багато цікавих пам'яток архітектури. Також можна прогулятися парками та скверами міста.

Якщо ви любите природу, можете відвідати ботанічний сад або зоопарк.

Інформація для туристів

Якщо ви плануєте відвідати Вінницю 24 жовтня, вам слід взяти з собою теплий одяг. Вдень буде прохолодно, близько +12 градусів за Цельсієм.


Переглядів: 726
Поширень: 0

Останні новини