Вічна пам'ять та шана: сьогодні в Вінниці відбудеться прощання з полеглим Героєм Володимиром Мандибурою

Сьогодні в Вінниці відбудеться прощання з мужнім воїном Володимиром Мандибурою, який загинув під час бойових дій поблизу села Вербове в Запорізькій області. Володимир був членом 14-ї Штурмової бригади Національної гвардії України "Червона калина" і служив як молодший сержант, командир мінометного відділення. Він загинув 18 жовтня під час виконання свого бойового завдання. Володимиру було всього 47 років, і він залишив за собою маму, дружину та двоє синів.

Дружина загиблого Героя розповіла, що Володимир добровільно вирушив на війну з самого початку.  «Коли прийшла біда, Володимир мовчки взяв документи й подався записуватися у військо. Нікого не запитував, ні з ким не радився… Він став у стрій 27 лютого минулого року, – каже Тетяна Анатоліївна. – Як згодом пояснив, щоб захищати сім’ю та країну від усього російського…»

Володимир Мандибура народився 28 вересня 1976 року у Вінниці та навчався в місцевій загальноосвітній школі №20 і Вінницькому національному аграрному університеті. Його колеги на роботі пам'ятають його як відповідального працівника і досвідченого фахівця, який завжди підтримував молодь, надавав їм корисні поради і допомагав їм.

«Володимир майже чверть століття віддав Вінницькому заводу пакувальних виробів «Вінтар», а останнім місцем його роботи була кондитерська фабрика, – розповіла дружина полеглого Героя. – Таких як мій чоловік насправді немає. Він про всіх турбувався. Був сім’янином і батьком із великої літери. Любив, щоб усе було зроблено до толку. До всього докладав свої руки… Його загибель – величезна втрата для всіх нас…»

Церемонія прощання із Володимиром Мандибурою відбудеться за адресою: вул. Академіка Вернадського, 36А, початок об 11:00 год, - повідомляє міська рада.

Поховають воїна о 13:00 на кладовищі у Вінницьких Хуторах ( вул. Генерала Шаповала).

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!



Переглядів: 597
Поширень: 0

Останні новини