Гра-симуляція козацького державотворення для студентів Вінниці: захід, про історію козацтва, держави та політику козаків

У Вінниці, минулої суботи, 21 жовтня, відбувся захід для студентів міста, організований відділом молодіжної політики міської ради. Цей захід був у формі міжуніверситетського турніру, в якому приймали участь команди з п'яти університетів міста. Під час цієї інтерактивної гри студенти отримали можливість дізнатися багато цікавої інформації про створення держави, історію українських козаків, їхні коріння та походження. Крім цього, на заході обговорювалася внутрішня та зовнішня політика, яку проводили козаки.

“За умовами гри, кожна команда будувала свою країну та налагоджувала контакти на світовій арені. Таким чином відбувалася взаємодія з іншими учасниками цієї патріотичної гри. Метою таких заходів є поглиблення знань нашої історії, культури та традицій. Козацтво – це незмінна складова України, адже козаки свого часу були неперевершеними у військовій справі. Про їх славу, сміливість та винахідливість ми й говорили під час інтерактивної гри. Учасникам цей захід сподобався, всі були максимально залучені та дізналися чимало цікавого про подвиги козаків”, – сказала начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак.

На цей раз переможцем турніру стала команда студентів Вінницького національного технічного університету.

Дуже вдячні всім учасникам та адміністрації університетів за сприяння у проведенні цього інтерактивного освітнього заходу. Маємо ще чимало креативних ідей і обов’язково будемо їх реалізовувати”, – додала вона.



Переглядів: 522
Поширень: 0

Останні новини