Нічний обстріл України: де були влучання (актуальна інформація)

Уже 609 день триває повномасштабна військова агресія росії проти України. Російські війська продовжують порушувати міжнародні стандарти ведення війни, вчиняють терористичні акти, атакують ракетами та авіацією, а також обстрілюють не лише військові об'єкти, але й мирні населені пункти.

Лише протягом останньої доби, 24 жовтня, було зафіксовано понад 80 бойових зіткнень. Ворог використовував 6 ракетних та 51 авіаційний удар, а також 66 вогневих ударів МЛРС  по позиціях українських військ та різних населених пунктах. Російські терористичні атаки призвели до смертей та поранень серед мирного населення. Багатоквартирні будинки та приватні житлові будинки постраждали або були зруйновані.

У ніч на 25 жовтня російські окупанти знову вдарили по Україні, використовуючи 11 безпілотних літальних апаратів Shahed-136/131. Однак українські протиповітряні сили зуміли знищити всі ворожі безпілотники, - повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Детальніше про влучання повідомляє ДСНС України:

У місті Славута, що в Шепетівському районі, внаслідок падіння фрагментів безпілотних літальних апаратів (БПЛА) отримали пошкодження 11 багатоквартирних будинків та 9 приватних будинків, постраждали також два навчальних заклади, адміністративна будівля, крамниця та автомобілі. Унаслідок цього, 16 осіб отримали поранення і звернулися за медичною допомогою. Крім того, в містах Славута та Нетішин внаслідок вибухової хвилі пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції.

В Дніпропетровській області, близько опівночі, село Добра Надія Нікопольського району було обстріляне ворожими силами, і, на щастя, вдалося уникнути жертв.

В Херсонській області було зареєстровано 12 обстрілів. Бериславський район зазнав найбільших пошкоджень від 9 авіаударів. Крім того, ворог обстрілював Херсон артилерією і вранці відкрив вогонь із танка по селищу Антонівка.

В Харківській області о 03:00 годині ворожі сили обстріляли місто Вовчанськ, завдаючи пошкоджень приватному будинку.



Переглядів: 335
Поширень: 0

Останні новини