Авто на передову: Вінницький ліцей №3 придбав позашляховик для військових

Ще один автомобіль від родини освітян з Вінниці вирушає на передову лінію. Цього разу він був переданий КЗ "Вінницький ліцей №3". Гроші на цей позашляховик було зібрано під час шкільного осіннього ярмарку "Слава Україні", який відбувся 6-го жовтня, - повідомляє міська рада.

Згідно з повідомленням закладу, під час заходу кожен міг зробити символічний внесок і отримати ланч-бокс, заповнений традиційними українськими стравами. Також учасники мали можливість взяти участь у лотереї та аукціоні, де вони могли виграти гільзу, розписану художниками ліцею. Оркестр ДСНС створював неперевершену атмосферу на ярмарку, виконуючи патріотичні пісні. Крім цього, діти та батьки мали можливість приєднатися до плетіння сітки.

За результатами цього заходу, команда ліцею змогла зібрати 156 тисяч гривень і придбати необхідне для бійців 59 окремої механізованої бригади імені Якова Гандзюка авто. Воно вже вирушає до наших Захисників разом із бліндажними скобами, окопними свічками, маскувальною сіткою, прапорами та різними додатками.

Понівечена ранами українська земля кровоточить уже 9 рік поспіль. З 24 лютого 2022 ці рани стали набагато глибшими. Проте українці об’єдналися як ніколи. Усі працюємо заради однієї спільної мети - Перемоги, - зауважує директорка КЗ “Вінницький ліцей №3” Надія Лепко. - І доки в просторі над нами буде палати вогонь ворожої артилерії, в душах волонтерів третього ліцею буде палати вогонь милосердя, полумʼя безмірної вдячності Захисникам та жаги наближати нашу Перемогу. Це авто потрібне не тільки воїнам, це авто потрібне нам, українцям".



Переглядів: 633
Поширень: 0

Останні новини