Місцева жителька викрала з банківської картки 61-річного вінничанина 25 000 гривень

Поліцейські Вінницького райуправління встановили правопорушницю, яка викрала 25 тисяч гривень з банківської картки пенсіонера. Проводиться досудове розслідування.

До поліції звернувся 61-річний житель м. Вінниця з повідомлення про крадіжку коштів із його банківської картки. Чоловік розповів, що 23 жовтня чоловік повернувся від знайомих додому та виявив відсутність свого мобільного телефону і банківської картки. Звернувшись до банку потерпілий дізнався про зникнення 25000 грн з його рахунку.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до злочину. Нею виявилась 29-річна місцева жителька.

За попередньою інформацією слідства, потерпілий раніше давав зловмисниці свою банківську картку аби та купила йому товар. Жінка запам’ятала PIN-код до картки та після заволодіння нею знімала гроші у банківських терміналах. Загальна сума збитку становить 25 тисяч гривень.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.



Переглядів: 395
Поширень: 0

Останні новини