Найбільш популярні варіанти оздоблення фасадів шафи-купе

Перевага шафи-купе не обмежується її зручною конструкцією і вдалими експлуатаційними характеристиками. З точки зору дизайну істотним є той факт, що існує дуже багато різноманітних варіантів оформлення фасадів. Тобто завдяки декору шафу-купе можна зробити органічною складовою будь-якого інтер’єру.

Як зробити правильний вибір оздоблення фасаду?

Щоб вдало вибрати один з багатьох варіантів оформлення фасаду шафи-купе, потрібно не лише орієнтуватись на його зовнішню привабливість, а й на експлуатаційні характеристики матеріалів облицювання і тим, як за ними правильно доглядати. Ознайомитися з варіантами фасадів можна на сайті https://mebshop.kiev.ua/mebel/shkafi-kupe.

ЛДСП – ламінований ДСП, найбільш поширений варіант. Для нього характерна велика різноманітність та насиченість кольорів. Матеріал чутливий до вологи та механічних пошкоджень, хоча й має велику щільність. МДФ – деревноволоконна структура, що виготовляється із плит середнього ступеню щільності. Фасади вкриваються плівкою ПВХ, що робить їх менш чутливими до механічного навантаження та підвищеної вологості. Зручні в експлуатації, не потребують особливого догляду. Ламінований пластик – синтетичне покриття, що наклеюється на готовий виріб. Дуже різноманітний у плані декору, оскільки технологія вироблення уможливлює нанесення безмежної кількості узорів та текстур. Досить чутливий в експлуатації матеріал, при пошкодженні не підлягає відновленню. Меламін – спресоване з деревини покриття, що виробляється в розмаїтих кольорах і стилях. Стійкий до дії високої температури та вологи. Скло. Завдяки різноплановим способам обробки може бути дуже різноманітним: матовим (лакомат), покритим кольоровим лаком (лакобель), з фотодруком, з зображеннями, нанесеними піскоструминним способом. Дзеркало. Крім прагматичної функції фасади, оздоблені дзеркалом, візуально розширюють простір. Дуже виграшний варіант для невеликих приміщень. Шкіра. Надзвичайно статечний та дорогий варіант оформлення фасадів шаф-купе. Використовуються для того, щоб підкреслити високий статус господаря. Комбіновані фасади. Найбільш популярний і вдалий варіант декору. Існує декілька поширених типів, які використовують у своїх роботах дизайнери: класичний (різні матеріали наносяться на різні дверні полотна); геометричний (полотно на фасаді виконується з прямокутників різної структури та/або кольорів); діагональний (під кутом один до одного комбінуються частини фасаду з різних за кольором та/або структурою матеріалів); секторний (фасад розділений на сектори (клітини) з різних матеріалів); хвильовий (вигнута межа між різними матеріалами).

Завдяки такому розмаїттю варіантів декору фасадів шаф-купе ви без зусиль знайдете в інтернет-магазині https://mebshop.kiev.ua ту модель, яка буде повністю відповідати вашим смакам та загальному оформленню вашої квартири.


Переглядів: 8217
Поширень: 0

Останні новини