Вінницькі гімнастки здобули визначні нагороди на міжнародному турнірі "Laser Cup 2023" у місті Бардейов, Словаччина

Вінницькі гімнастки вразили своїм виступом на міжнародному турнірі "Laser Cup 2023" у місті Бардейов, Словаччина. Вони вибороли як золоті, так і срібні медалі. Вінницької обласної федерації з художньої гімнастики, Ганна Миргородська, яка є тренеркою-викладачкою міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 та Вінницької ШВСМ виразила враження від високого рівня змагань. Близько 400 гімнасток з різних країн, включаючи Словаччину, Польщу, Боснію та Герцеговину, Угорщину, Чехію та Україну, брали участь у цих змаганнях, - повідомляє міська рада.

На завершення міжнародного турніру "Laser Cup 2023" з художньої гімнастики Вінниця отримала заслужених "золотих" переможців: Ярослава Петренко, Злата Величко, Анна Мазуркевич, Дарʼя Цимбалюк, Марія Кватернюк, Марія Єжкун, Уляна Черновська, Злата Малогловець, Анна Костанда.

Срібні нагороди отримали Марія Заремба, Катерина Дудчик, Поліна Кравчук, Іванна Барабаш.

«Наші тренери, завжди створюють креативні та сучасні постановки. Ми дякуємо їм за підтримку та натхнення йти до перемоги попри складнощі та втому», – говорить спортсменка Поліна Кравчук.

Ганна Миргородська, тренерка-викладачка міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1, підкреслила, що в участі в великих змаганнях на інших майданчиках завжди закладений цікавий та важливий досвід для спортсменів.

«На таких турнірах багато дітей і ти бачиш їхній рівень, бачиш роботу міжнародних колег-тренерів, а також оцінюєш свою роботу. Наші учениці мають чудову нагоду позмагатись та показати свій рівень підготовки. А найдорогоцінніше – це досвід, який ми отримуємо під час змагань. Впевнена, що кожен конкурс – це новий крок до вдосконалення. Ми дякуємо нашим Збройним силам України за можливість займатись, виступати та демонструвати потенціал наших вихованців», – каже Ганна Миргородська.



Переглядів: 531
Поширень: 0

Останні новини