Львівська митниця затримала групу людей, яка прагнула провезти контрабанду електронних сигарет на 2,5 млн грн

У вечір понеділка, 30 жовтня,працівники митниці у Львівському пункті пропуску "Краківець-Корчова"  виявили близько 5 тисяч контрабандних електронних сигарет популярних брендів "Elfbar" і "Vaal" на суму приблизно 2,5 мільйони гривень, - повідомляє редакція zaxid.net.

За інформацією, отриманою від Львівської митниці, близько 21:30 до пункту пропуску "Краківець" з Польщі прибули два автомобілі - мікроавтобуси Opel Movano та позашляховик Cherry Tiggo.

Водії цих транспортних засобів - місцеві мешканці Львівщини, віком 54, 34 і 32 роки, обрали "зелений коридор" для митного контролю, що свідчить про відсутність товарів, які підлягають оподаткуванню та обов'язковій декларації.

Однак при огляді мікроавтобусів митники виявили 2 250 і 816 сигарет відповідно, а в позашляховику, яким керувала жінка, знайшли 1 230 одиниць сигарет.

Згідно із виявленими фактами, працівники митниці склали протоколи за недекларування товарів (ч.3 ст. 471 МКУ). За це порушення водіїв чекає штраф та конфіскація товарів. Сигарети "Elfbar" і "Vaal", які не були задекларовані, було конфісковано до рішення суду.



Переглядів: 418
Поширень: 0

Останні новини