На Вінниччині троє молодиків викрали авто у мешканця сусіднього населеного пункту

Автомобіль правоохоронці розшукали у кюветі за межами села. Місцеперебування фігурантів встановили та затримали їх у порядку ст. 208 КПК України. Наразі правопорушники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. За вчинений злочин їм загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

30 жовтня до поліції звернувся 20-річний житель одного з сіл Шпиківської територіальної громади з повідомленням про те, що вночі невідомі особи викрали його автомобіль ВАЗ-2106, припаркований біля домогосподарства. Транспортний засіб був відчинений, тож зловмисники відкотили його за межі села. ВАЗ зловмисники так і не змогли завести, тому покинули у кюветі.

Поліцейські Тульчинського РВП встановили та затримали причетних до угону осіб. Ними виявились мешканці сусідніх населених пунктів 18, 21, та 27 років.

Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у скоєнні злочину.



Переглядів: 367
Поширень: 0

Останні новини