Війна в Україні: як минула ніч у різних областях (поранені, загиблі та руйнування)

Розпочався 617 день російської повномаштабної військової агресії проти України. Російська федерація продовжує порушувати міжнародні норми війни, використовуючи терористичні методи, в тому числі ракетні та авіаційні удари, які спрямовані не лише на військові цілі, а й призводять до жертв серед мирного населення. За останню добу, 1 листопада, було зафіксовано 57 актів бойових дій. Агресор здійснив загалом 5 ракетних та 75 авіаційних ударів, а також 56 обстрілів МЛРС по позиціях українських військ і мирних населених пунктів. Ці напади призвели до смерті та поранення цивільного населення, а також до руйнування та пошкодження приватних житлових будівель та іншої цивільної інфраструктури, - повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

 ДСНС України повідомляють наслідки нічного обстрілу різних областей країни

У Херсонській області, в селах Первомайське, Станіслав, Широка Балка та Берислав, житлові будинки та автомобілі були пошкоджені через артилерійські обстріли. В результаті обстрілу села Молодіжне Херсонського району одна людина отримала поранення, а в селі Станіслав загинула одна людина.

В Дніпропетровській області, у селі Старі Кодаки внаслідок падіння уламків збитої ракети пошкоджено приватні будинки та господарчі споруди. У Криворізькому районі також були артилерійські обстріли, але без втрат людських життів.

У Донецькій області постраждали Костянтинівка, Торецьк. Російські війська пошкодили приватні будинки та автомобілі.

В Миколаївській області було обстріляне місто Очаків, що призвело до пошкодження трьох будинків.

У Сумській області на прикордонних територіях міста Середина-Буда та села Шалимівка були обстріли з артилерії з боку російських військ.



Переглядів: 400
Поширень: 0

Останні новини