На Вінниччині хлопець побив під час застілля свого знайомого: подробиці

Злочин стався вчора ввечері, 1 листопада, в селі Оляниця Тростянецької громади. Потерпілий перебуває у важкому стані у лікарні.

Про це пише вінницька поліція.

За такий злочин затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

За попередньою інформацією 27-річний затриманий та 34-річний потерпілий розпивали алкоголь у будинку який тимчасово винаймали. Між чоловіками виникла суперечка, під час якої зловмисник побив опонента. Аби відвести від себе підозру та уникнути відповідальності, зловмисник пішов до власника будинку і повідомив, що виявив у одній із кімнат знайомого з тілесними ушкодженнями. Після цього господар будинку відразу викликав медиків і повідомив по подію поліцію.

Проведеними на місці події першочерговими заходами, слідчі, оперативники та криміналісти зібрали докази причетності до злочину 27-річного знайомого потерпілого. Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу на період досудового розслідування. За цим фактом поліція розслідує провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Йому загрожує до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 398
Поширень: 0

Останні новини