У Вінниці обговорили питання відповідального батьківства на Форумі до Дня спільних дій в інтересах дітей

Сьогодні, 16 листопада, в актовій залі Вінницького міського Палацу дітей та юнацтва відбувся Форум до Дня спільних дій в інтересах дітей. Представники закладів освіти, охорони здоров’я, поліції та дитячі омбудсмени обговорили питання захисту законних прав та інтересів дітей, відповідального батьківства.

Вже традиційно до Дня спільних дій в інтересах дітей, який відзначають 20 листопада, у Вінниці проводять Форум. Він об’єднує зусилля громади, всіх організацій та служб, покликаних захищати права та інтереси підростаючого покоління.

«Сьогодні на Форумі ми обговоримо питання відповідального батьківства. Метою форуму є об’єднання зусиль громадських, державних та інших інституцій для покращення життя дітей. Саме сім’я повинна закласти основу для майбутнього громадянина. У нас на Форумі зібралися представники охорони здоров’я,  соціальних служб, поліції а також батьківський актив та діти», - каже начальник служби у справах дітей Вінницької міської ради Людмила Шафранська.

Як зазначила заступник начальника служби у справах дітей Наталя Манзюк, у вінницьких школах провели опитування серед дітей. У школярів дізнавались про стосунки з батьками, а також питали, чи щасливі вони. Більшість опитуваних відповіли, що щасливі у своїх родинах.

Під час Форуму представники громадськості, працівники закладів та організацій Вінниці, які зробили вагомий внесок у захист законних прав та інтересів дітей, були нагороджені грамотами та преміями.



Переглядів: 3025
Поширень: 0

Останні новини