Нічна атака України: рекордні обстріли, постраждалі та руйнування (деталі)

Протягом учорашньої доби відбулося 53 бойових зіткнення. Окупанти завдали 6 ракетних ударів, 70 авіаційних атак та 76 атак МЛРС по українським позиціям та населеним пунктам. Крім того, російська федерація здійснила ще один напад, використовуючи 2 керовані ракети Х-59 та балістичну ракету  Іскандер-М, протикорабельну ракету Онікс, 2 керовані ракети Х-31 та 22 ударних БПЛА Shahed-136/131.

Удари були спрямовані на портові структури Одеської області та цивільну інфраструктуру Херсона. Українська ППО здійснила успішну оборону, збивши 2 ракети Х-59 та 15 ударних БПЛА. На жаль, результатом нападу стало руйнування багатоквартирного району, портової інфраструктури та цивільних об'єктів, - повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

ДСНС України повідомили деталі нічної атаки

Увечері, 21-го числа, окупанти здійснили напад на Одесу, наслідком чого стали пошкодження 20 багатоповерхових будинків, художній музей, численні автомобілі та інша інфраструктура. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій встановили пункти обігріву та протягом ночі надавали психологічну підтримку місцевим мешканцям. На жаль, наслідком обстрілів стали пожежі у двох будівлях, а в селі Усатове був пошкоджений приватний будинок. Загалом внаслідок удару по одещині було поранено 8 осіб.

Того ж вечора, російські війська атакували Херсон. Чотири багатоповерхові будинки зазнали пошкоджень, в квартирі одного з них зазнало руйнування перекриття, але, на щастя, обійшлося без постраждалих. Приблизно о 3 годині ночі ворожі сили знову обстріляли місто, що призвело до пошкоджень двох приватних будинків.

Також вночі окупанти здійснили 12 авіаційних ударів на села Кринки та місто Берислав в Херсонській області. Загалом, протягом минулої доби ворог випустив 87 авіабомб на населені пункти Херсонщини, що стало найбільшою кількістю за весь період конфлікту.



Переглядів: 386
Поширень: 0

Останні новини