"Білі анголи" евакуювали всіх дітей в декількох селищах Донеччини

Наші поліцейські здійснили чергову вдалу операцію біля лінії фронту. "Білі анголи" поліції Донеччини успішно вивезли всіх 15 дітей, які залишалися в Очеретиному та двох селах Марʼїнської громади, а саме Єлизаветівці та Катеринівці, - повідомляє Національна поліція України.

Останньою родиною, яка погодилася на евакуацію, були батьки із двома школярами. Вони не мали можливості ходити до школи, оскільки їхню школу росіяни знищили. Батьки заявили, що вже звикли до життя в зоні конфлікту, і поліцейським довелося витратити багато зусиль, щоб переконати їх покинути небезпечну зону.

Зараз ця родина забезпечена безпечним місцем проживання в іншому, більш безпечному регіоні держави, де їхні діти зможуть знову навчатися в школі.

Кожного дня поліцейські доставляють гуманітарну допомогу родинам, які залишаються в прифронтових селах, і переконують їх залишити цю область. У результаті цих зусиль "Білі анголи" поліції вже врятували 126 дітей на Донеччині.

Продовжується операція з порятунку дітей із інших прифронтових населених пунктів Донеччини, де було оголошено обов'язкову евакуацію. На даний момент, станом на 8 листопада, залишилося евакуювати ще 128 дітей.



Переглядів: 375
Поширень: 0

Останні новини