Вінницькі спортсмени вибороли 19 призових нагород на чемпіонаті світу з кікбоксингу

У заключному етапі чемпіонату світу з кікбоксингу ISKA, що пройшов у Мюнхені, Німеччина, спортсмени з Вінниці, вражаюче виступили, виборовши загалом 19 нагород - 4 золоті, 6 срібних та 9 бронзових медалей, - повідомила міська рада.

За словами Валерія Довбня, заслуженого тренера України, тренера - викладача з кікбоксингу ISKA та міжнародного судді, світові змагання зібрали близько 2000 спортсменів із 38 країн та п'яти континентів.

Медальний залік вінничан виглядає так:

Марія Довбня – І місце у розділі Forms; Кіріл Цецерошенко – І місце – «Full contact» та III місце у «Light contact»; Артем Денісенко – І місце у «Light contact», II місце – «Point sparing», III місце – «К-1 Light»; Артем Іванов – І місце в «Point sparing», II місце – «K- Light» та «Light contact»; Ілля Добровольський – II місце «Point sparing»; Артем Шмалій – II місце «Point sparing»; III місце «Light contact»; Максим Кошельний – III місце «Light contact»; Антон Домбровський – III місце «Point sparing» та «Light contact»; Андрій Бондарь – III місце «Point sparing», «К-1 Light», «Light contact».

«Наші спортсмени провели багато поєдинків на татамі й мені не було соромно за жоден з них! Фінали у вихованців були досить складини, втім вони показали чудові результати серед такої великої кількості учасників. Пишаюсь ними! Та дякую Збройним силам України за можливість працювати та тренувати молодь, яка гідно представляє нашу державу на світовій арені!» – зазначив Валерій Довбня.

За його словами, підсумкові результати чемпіонату світу з кікбоксингу ISKA показали, що українські спортсмени здобули загальнокомандне друге місце.

Валерій Довбня був відзначений за свою високу професійну майстерність у ролі судді під час цього світового чемпіонату.

Крім того, наші спортсмени також встигли відвідати екскурсію по Мюнхену, де юнаки та дівчата ознайомилися з історією німецького міста та відвідали його найвизначніші місця.

«Екскурсії надихнули дітей відкривати для себе нові горизонти та розширили їхні знання про світову історію та культуру», – підкреслив Валерій Довбня.



Переглядів: 463
Поширень: 0

Останні новини