У Вінниці відбулась онлайн-зустріч з мером міста Карлсруе, Німеччина: деталі

Вінниця продовжує співпрацювати з партнерами з-за кордону, які можуть допомогти нашій громаді у післявоєнному розвитку.

Учора, 8 листопада, відбулась онлайн-зустріч із Франком Ментрупом – мером міста-побратима Карлсруе, Німеччина. Там обговорювали можливості співпраці для реалізації різних проєктів інфраструктури, які є критично важливими для розвитку Вінниці. Одним з ключових моментів розмови був пошук програм фінансування та можливостей отримання грантів у Європейському Союзі.

Завдяки своєму досвіду та ресурсам, Карлсруе може надати допомогу в цьому питанні. Вони виразили готовність сприяти у ідентифікації доступних грантових можливостей та підтримувати участь нашого міста у проєктах, спрямованих на значне поліпшення інфраструктури та життя мешканців. У поточний момент ведеться пошук позабюджетних ресурсів та партнерів для втілення кількох ключових проєктів. Серед них — покращення якості водопостачання задля забезпечення мешканцям доступу до безпечної та якісної води, а також покращення функціонування очисних споруд. Наразі продовжується пошук партнерів для будівництва сміттєпереробного заводу з метою зменшення екологічного навантаження та стимулювання вторинного використання ресурсів.

Ще одним важливим аспектом є удосконалення системи теплопостачання у окремих мікрорайонах міста за допомогою новітніх енергоефективних технологій. Досвід та знання, набуті Карлсруе, можуть стати корисними для нашого міста в цій сфері.

Міська рада висловлює подяку Франку Ментрупу та його команді за готовність підтримувати наше місто у ключових ініціативах для розвитку міста

"Ми вдячні Франку Ментрупу та його команді за готовність підтримати нас у важливих для міста ініціативах, а ми й надалі будемо використовувати всі можливості, щоб знайти ресурси на реалізацію проєктів, спрямованих на розвиток громади", - йдеться у повідомленні.



Переглядів: 462
Поширень: 0

Останні новини