Зламали замок сокирою, обікрали квартиру та розбили вікна чужого авто: поліція затримала зловмисників

Сьомого листопада, близько 00:45 години, 23-річний мешканець Костополя звернувся до поліції та повідомив, що невідома особа пошкодила його автомобіль сокирою.

На місце пригоди оперативно прибула слідчо-оперативна група поліції з Костополя і виявила, що автомобіль марки "Renault" був пошкоджений, а в салоні сидів незнайомий, який стверджував, що це його автомобіль. Проте всередині авто правоохоронці знайшли телевізор, а поруч із машиною були знайдені сокира, молоток та ще один телевізор.

Поліцейські встановили, що 30-річний чоловік з Рівного разом з 31-річним мешканцем Костополя пошкодили замок квартири сокирою та викрали два телевізори з квартири, власники якої тимчасово там не проживали. Потім один з зловмисників розбив вікна автомобіля, припаркованого поруч з будинком.

Поліцейські з Костополя затримали рівнянина за порушення закону та помістили його до ізолятора тимчасово тримання. За погодження прокуратури йому повідомили про підозру за фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, за частиною 4 статті 185 КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Поліцейські також здійснюють розслідування стосовно 31-річного жителя Костополя. Крім того, розглядається можливість додаткового обвинувачення у спробі незаконного заволодіння автомобілем та порушенні недоторканості житла, - повідомляє Головне управління Національної поліції в Рівненській області.

Затриманий раніше вже привертав увагу правоохоронців через порушення закону, а також перебував на іспитовому терміні за незаконне поводження зі зброєю.



Переглядів: 510
Поширень: 0

Останні новини