Вінницький ліцей №16 передав підрозділу Гвардії наступу "Сталевий кордон" старлінк та термобілизну

Підрозділ Гвардії наступу "Сталевий кордон", який виконує важливі бойові завдання на передовій, отримав підтримку у вигляді Starlink і термобілизни від учнів Вінницького ліцею №16. Цей засіб зв’язку та інші корисні подарунки були передані безпосередньо бійцям від учнівського колективу ліцею, - повідомляє міська рада.

Вінницькі освітяни надали підтримку воїнам завдяки акції "Замість квітів – донат на ЗСУ", яка відбулася 1 вересня. За словами директорки ліцею №16, Світлани Стрельбицької, це вже не перший раз, коли спільно з учнями вони допомагають військовим, спрямовуючи таку необхідну їм допомогу.

«Цього разу отримали прохання про необхідність саме пристрою зв’язку, отож учні не роздумуючи вирішили, що спільними силами ліцею, ми зможемо закрити цю потребу», – сказала вона.

У результаті збору коштів вдалося зібрати більше, ніж планувалося. Окрім Starlink, було закуплено термобілизну та іншу необхідну допомогу. Забезпечення зв'язку є однією з ключових складових на передовій. Завдяки зусиллям молодих патріотів українські військові тепер мають можливість підтримувати зв'язок з рідними та обмінюватися важливою інформацією.

«Вінницька молодь росте свідомою та цілеспрямованою, адже саме учні ініціюють такі збори коштів, і своїми гарними справами надихають нас, дорослих, пишатись такими українцями. Зокрема і двічі на місяць наші ліцеїсти відвідують «Військово-медичний центр Центрального регіону», де передають зібрану допомогу військовим, які перебувають там на лікуванні», – підсумувала директорка ліцею №16 Світлана Стрельбицька.



Переглядів: 571
Поширень: 0

Останні новини