Вінницького "художника", який у своїй квартирі розбещував дітей засудили до 12 років ув'язнення

Поліцейські затримали 56-річного чоловіка, котрий в одній із кімнат своєї оселі створив так званий «художній гурток». Під час приватних занять зловмисник розбещував там дітей, які приходили до нього на малювання.

Про це пише ГУНП у Вінницькій області.

Тоді в ході обшуку у квартирі засудженого правоохоронці знайшли фотографії та відеозаписи оголених дітей, відео насильницького характеру з ними, текстові «алгоритми» заподіяння дітям знущань, листування збоченця з учнями, в яких він зазначає види покарань, якщо вихованці комусь розкажуть про те, що відбувається на «заняттях». 

Викрити зловмисника вдалось завдяки матері однієї з потерпілих, яка випадково побачила переписку педофіла з її малолітньою донькою. Відомо, що жертвами збоченця стали дівчатка віком від 10 до 14 років, проте розповісти про знущання наважились тільки четверо.

Зібравши достатньо доказів під час досудового розслідування, слідчі слідчого управління поліції передали матеріали кримінального провадження на розгляд суду.

Вінничанин визнаний винуватим у розбещенні неповнолітніх та виготовленні й розповсюдженні дитячої порнографії (ст. 156, ст. 301-1 Кримінального кодексу України). Вирок – 12 років і 6 місяців позбавлення волі з відшкодуванням моральних збитків потерпілим на загальну суму у 350 тисяч гривень та позбавленням права займатись педагогічною діяльністю.



Переглядів: 571
Поширень: 0

Останні новини