У Вінниці встановили «берлінські подушки» ще поблизу двох закладів освіти

У Вінниці продовжують впроваджувати безпекові заходи на дорогах міста. Адже безпека, особливо дітей, є одним з основних принципів Вінницької міської ради. Так, нещодавно, фахівці КП «СМЕД ОДР» встановили сучасні обмежувачі швидкості поблизу Вінницького гуманітарного ліцею №1 імені М.І. Пирогова та Вінницького ліцею №10. Вони регулюватимуть швидкість легкових автомобілів на цих ділянках дороги.

Наразі у Вінниці уже встановлено 8 «берлінських подушок» на 4 ділянках поблизу закладів освіти міста.

У департаменті транспорту та міської мобільності ВМР зазначають, що планується встановити ще 12 таких обмежувачів швидкості на 6 ділянках, зокрема і поблизу закладів освіти.

«Ми продовжуємо впроваджувати безпекові заходи на дорогах нашого міста. Адже безпека пішоходів на дорозі є важливою, особливо, коли це стосується дітей. Саме тому «берлінські подушки» першочергово встановлюються на дорогах поблизу закладів освіти. Вони зручні тим, що не сповільнюють рух громадського транспорту чи автомобілів екстрених служб. Окрім того, вони не доставляють дискомфорту для руху велосипедистів, оскільки ті з легкістю можуть її об’їхати», – зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності ВМР Андрій Сорокін.



Переглядів: 470
Поширень: 0

Останні новини