Зеленський розповів, скільки грошей на підтримку України зібрала платформа United24

Фандрейзингова платформа United24 за півтора року зібрала на підтримку України понад 490 мільйонів доларів.

Про це президент Володимир Зеленський повідомив у Фейсбуці.

"Фандрейзинговій платформі United24 вже півтора року. Зібрано понад 490 мільйонів доларів від людей з усього світу, долучаються нові амбасадори та компанії. Усе, щоб рятувати життя. Усе, щоб підтримати наших воїнів та цивільних людей", — написав Зеленський.

Він також подякував усім, хто продовжує підтримувати Україну.

Проєкт United24 створений за ініціативи президента Володимира Зеленського у травні 2022 року. На сьогодні це головна платформа для пожертв на підтримку України.

За 16 місяців роботи фандрейзингової платформи UNITED24 завдяки пожертвам з більш ніж 110 країн зібрано $468 424 531.

Серед амбасадорів UNITED24 — співачка та акторка Барбра Стрейзанд, американські актори Марк Гемілл, Лієв Шрайбер і Міша Коллінз, акторки Кетрін Винник та Іванна Сахно, гурт Imagine Dragons, артдиректор Balenciaga Демна, режисер Мішель Азанавічус, астронавт Скотт Келлі, історик Тімоті Снайдер, британський підприємець Річард Бренсон, кантрі-співак Бред Пейслі, британський мандрівник Беар Гріллз, філософ та економіст Френсіс Фукуяма, нобелівські лауреати Пол Нерс, Едвард Мозер та Мей-Бритт Мозер, видатні українські спортсмени Андрій Шевченко, Еліна Світоліна, Олександр Усик і Олександр Зінченко.


Теги: Україна

Переглядів: 573
Поширень: 0

Останні новини