Сьогодні вінничани проводжають в останню путь свого земляка і Захисника України - Андрія Миколайовича Заскіна

Сьогодні, 14 листопада, вінничани схиляють голови в глибокій жалобі, проводжаючи в останню путь свого земляка і Захисника України - Андрія Миколайовича Заскіна. Нацгвардієць  з 20 року працював у складі мобільно вогневих груп та відстоював мир та безпеку України та Вінниці від ворожих повітряних цілей.

Андрій народився 30 листопада у Вінниці і навчався в місцевих школах № 15 та № 8, а потім у фаховому коледжі будівництва та архітектури. Займався спортом і був активним учасником секцій з боротьби. 

Після завершення навчання в університеті "Україна", він отримав диплом юриста. Потім продовжив навчання на магістратурі Тернопільського національного економічного університету на спеціальністі Право. Робочий шлях почався в службі охорони, а продовжився в  Державній кримінально-виконавчій службі України. З січня 2023 року він служив у Національній гвардії.

За словами матері, Андрій завжди вирізнявся своєю добротою та чуйністю. Він був люблячим батьком для своєї доньки, яка цього року пішла до першого класу.

Серце воїна зупинилось 12 листопада, всього за кілька днів до його 38-річчя. Прощання із захисником відбудеться о 12:00 за адресою вул. М. Амосова, 21А, а похорон відбудеться на Алеї Слави, що на Сабарівському кладовищі, о 13:00, - повідомляє міська рада.

Вічна пам’ять Герою!



Переглядів: 739
Поширень: 0

Останні новини