У Вінниці 6 грудня запрацює садиба Подільського Чарівника: графік роботи

З 6 грудня відновить роботу садибу Подільського Чарівника на території зоопарку у Вінниці. Локація працює третій рік поспіль.

Про це повідомляють у Подільському зоопарку.

"До святкової програми для дітей увійдуть рухливі ігри біля ялинки, екскурсія Подільським зоопарком з відвідуванням казкових локацій, а на завершення - частування смачним різдвяним чаєм від Подільського чарівника на галявині «12 місяців». Садибу Подільського Чарівника у цей час можна буде відвідати щоденно з 10 до 16 години. Розважальна програма та чаювання з Подільським Чарівником починатиметься о 12 годині", - йдеться у повідомленні.

Діти з родин учасників бойових дій відвідають свято безкоштовно, за наявності у одного з батьків посвідчення або довідки про статус учасника бойових дій, а також свідоцтва про народження дитини. Розважальні програми у робочі дні розпочинатимуться о 12 годині, а у вихідні - о 10, 12 та 14 годинах.

"Починаючи з 2 грудня Подільський Чарівник приймає різдвяно-новорічні листи від дітей. Наші найменші відвідувачі можуть вручити лист особисто Подільському Чарівникові або скористатись поштовою скринькою на ґанку Садиби", - додають організатори.

Участь в екскурсійно-розважальній програмі групи зможуть взяти виключно за попереднім записом. З питань замовлення звертатись за телефоном +380681606204.

Резиденція працюватиме до 21 січня 2024 року.



Переглядів: 575
Поширень: 0

Останні новини