Безпека на дорозі, профорієнтація та правила екстреної домедичної допомоги: вінницькі поліцейські навчали старшокласників

17 листопада правоохоронці зустрілись із старшокласниками Вінницького ліцею № 25 ім. Героя України Д. Майбороди.

Ювенальні поліцейські нагадали учням основні правила поведінки в ліцеї та побуті, безпеки на дорозі, а також про негативний вплив шкідливих звичок. Крім цього, звернули увагу на неприпустимість самовільного залишення навчального закладу або місця проживання.

Поліцейські тренінгового центру показали дітям алгоритми надання першої домедичної допомоги у надзвичайних ситуаціях: перевіряти стан постраждалого, зупиняти кровотечу, штучне дихання тощо.

Співробітники сектору кадрового забезпечення Вінницького РУП розповіли умови вступу до вищих навчальних закладів системи МВС, нормативи фізичної підготовки, а також про діяльність кадетського корпусу поліції.

Разом із дітьми поліцейські обговорили правила безпечного користування інтернетом та наслідки можливих проявів булінгу у підлітковому середовищі.

Насамкінець зустрічі ліцеїстам побажали бути старанними й відповідально ставитись до навчання, а також дотримуватись заходів особистої безпеки.



Переглядів: 551
Поширень: 0

Останні новини