Найбільш український заклад у Вінниці?

“Віз та Віз” - це ресторан справжньої української кухні, з оригінальним інтер'єром та відмінним обслуговуванням. Підходить усім, хто хоче провести час у невимушеній обстановці, послухати живу музику, познайомитись ближче з карпатською кухнею та українською культурою.

Скуштувати можна закарпатський банош, бограч, шашлик з вогню, ціла макітра вареників та справжнє вино з самих Карпатських гір. Та ще багато надзвичайно смачних страв.

До кінця листопада діє акція, при замовленні 1 кг шашлику в подарунок 0.5 л настоянки - колганівки. Тому варто таке не пропустити.

Відвідавши заклад, розумієш що цей український інтер’єр вражає. В ньому багато автентичних деталей, таких як розписані тарілки ручної роботи, вишиті скатертини та крафтові інструменти. Особливо захоплюючими елементами є камін, розташований посеред великої зали, то відключень світла не варто боятись, і найбільший вишиваний виріб на Вінниччині. 

Тут є три зали: головний та два окремих, які ідеально підходять для відзначення подій у колі близьких друзів та родичів.В одному з окремих залів також є дитячий куточок, що особливо важливо для святкувань разом з дітьми.

Цей заклад популярний серед молодих і старших гостей, і часто молоді пари обирають його для святкування особливих подій. І  весілля, перетворюється на дійсно справжнє українське гуляння.

Об'єднує всіх відвідувачів, - це їхнє глибоке почуття приналежності до української культури. Люди спеціально вибирають цей заклад, щоб висловити свою патріотичність та підтримати рідну культуру.

Також, однією з особливих родзинок цього закладу є музичні вечори, які проводяться з четверга по суботу о 19:00. В ці дні зали завжди наповнені музикою, де музикант грає на гітарі і виконує улюблені українські пісні.

“На жаль, ми не можемо дозволити собі таких гучних гулянь, як раніше. Бо розуміємо, що це не на часі. Але люди мають жити - ця війна довга, люди мають відпочивати, відволіктися від новин, щоб мати сили виграти в цій війні. Ті ж військові, їх багато приходить до нас. Ми раді їх бачити і дуже їм вдячність за можливість працювати та підтримуємо донатами" - каже Світлана.

Ще однією цікавинкою закладу є - бізнес ланчі  з меню різних міст. Щодня в меню можна знайти страви, які відображають характерні страви різних регіонів України. Це справжня гастрономічна подорож по Україні під час обіду. Наприклад, у листопаді у меню представлені страви з Донеччини та Луганщини. Тому таке не варто пропустити.

Загалом, ресторан "ВІЗ та ВІЗ" пропонує не лише смачні страви, але й унікальний гастрономічний досвід, і ми рекомендуємо його для всіх, хто бажає скуштувати справжню карпатську кухню та насолодитися неперевершеним обслуговуванням.

Працює заклад щодня з 11:00-23:00.

вул. Янгеля 46



Переглядів: 505
Поширень: 0

Останні новини