На Вінниччині сталися дві автотрощі: травмувались 3 людей

Вінницька поліція пише, що аварії стались 18 та 19 листопада у Тульчинському районі та у м Вінниці. Внаслідок ДТП травмувались троє людей. Потерпілі доставлені до лікарні.

Одна з автопригод сталася 18 листопада близько 13.20 у Тульчинському районі. За попередньою інформацією, 29-річний водій автомобіля ЗАЗ Daewoo перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo під керуванням 40-річної місцевої жительки. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 13-річний хлопчик та його 35-річна мати зазнала травмувань та госпіталізовані до лікарні.

Ще одна аварія сталась 19 листопада близько 17.30 у м. Вінниця. За кермом легкового автомобіля Lexus перебувала 29-річна вінничанка. Жінка допустила наїзд на пішохода, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП 64-річний житель м. Вінниця отримав травми та доставлений до медичного закладу.

Транспортні засоби учасників дорожньо-транспортних пригод поміщені на арештмайданчики. При освідуванні у водія автомобіля ЗАЗ Daewoo правоохоронці виявили 1, 4 проміле алкоголю. Інші керманичі - тверезі.

За цими фактами слідчі розпочали досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статі передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Усі обставини та причини аварій встановлюються.



Переглядів: 528
Поширень: 0

Останні новини