З нагоди Дня студента у Вінниці провели патріотично-інтелектуальну гру "БатлУм"

У Вінниці з нагоди Дня студента, який визначали 17 листопада, провели патріотично-інтелектуальну гру "БатлУм".

У цих змаганнях прийняли участь 18 команд, кожна з яких складалася з п'яти студентів. Протягом гри учасники відповідали на сім питань у семи раундах, фіксуючи свої відповіді на бланках, які потім перевіряла лічильна комісія. Питання охоплювали широкий спектр тем - від шкільної програми до п атріотичних та тематичних завдань, таких як визначення звукового фрагменту чи розпізнавання муралу по фото.

«Цього разу ми ініціювали захід саме для вінницького студентства, адже ці 90 юнаків та юначок не просто студенти, а ще й волонтери, які систематично стають на допомогу країні, й підтримують українських Захисників та Захисниць. Ми дуже цінуємо студентів Вінниці за патріотичну та свідому позицію, отож вирішили цим заходом подякувати їм за це», – зауважила начальниця відділу молодіжної політики  Вінницької міської ради Юлія Мончак.

Учасники висловили велике задоволення від формату події.

«Це була інтригуюча атмосфера та продумана стратегія гри, після якої ми отримали позитивні враження, та здобули новий досвід командної гри. Для нас важливо, що тут можна дізнатись багато чого цікавого для себе. Тут вмикаєш інтуїцію й отримуєш задоволення», – зазначив студент ВНТУ Андрій.

За підсумками всіх раундів, переможцями гри стали:

1 місце - команда "Ментальний синдром"; 2 місце - команда "Kawasaki"; 3 місце - команда "ВНТУ".

По завершенню заходу всі учасники отримали подарунки.



Переглядів: 476
Поширень: 0

Останні новини