«Пригоди Леді Баг та її друзів» у суботу у Вінниці! Акробатичні трюки і спецефекти всіх здивують!

Це буде найяскравіша подія осені для дітей і підлітків!

У суботу, 25 листопада, об 11.00 у театрі ім. Садовського вперше у Вінниці пройде прем’єра і єдиний показ приголомшливої шоу-вистави про супергероїв нашого часу «Пригоди Леді Баг та її друзів»!

Неймовірні акробатичні трюки, захоплюючі спецефекти, круті костюми, запальні танці, сучасна візуалізація та світлові рішення!

— Це буде незабутня подія для всіх діток і батьків! — гарантують організатори гастролей — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — Глядачі нас вже давно просили привезти саме цю виставу, поставлену за мотивами одного з найпопулярніших мультсеріалів сучасності. Тож ми вже в очікуванні, як будуть сяяти щастям очі всіх діток, а дзвінкий сміх наповнить прекрасну залу Вінницького театру імені Садовського.

«Пригоди Леді Баг та її друзів» — не тільки дуже цікава і динамічна, а й інтерактивна сучасна шоу-вистава. Тож всі, хто її побачать у Вінниці, не лише із завмиранням серця будуть спостерігати за грандіозними пригодами Леді Баг, а й — брати у них активну участь!

Леді Баг доведеться зіткнутися з Фараоном і давньою мумією, розтрощити Людину-скелю і оживити його кам'яне серце, підкорити силу вогню і здолати Бражника, битися з Дзеркальником і вибратися з лабіринту.

Улюблених героїв чекає боротьба зі злими силами. Але там, де є дружба та сміливість, зло завжди змушене відступати.

Із дня виходу найпершої серії у 2015 році, яскравий і захоплюючий французький анімаційний серіал «Леді Баг і Супер-Кіт» скорив мільйони дитячих сердець у понад 100 країнах світу. Мультсеріал однаково подобається як дівчаткам, так і хлопчикам, як малюкам, так і дітям раннього підліткового віку.

Цю родзинку зберегли у своєму шоу і творці вистави «Пригоди Леді Баг та її друзів». Тож найяскравіші враження гарантують всім:

— Це буде фантастичне свято у компанії улюблених супергероїв, насолода від динамічного сюжету, запаморочливих спецефектів, ігор, музики, танців та інтерактивів! — запрошують актори.

Приходьте у суботу, 25 листопада, об 11.00 у театр ім. Садовського на виставу «Пригоди Леді Баг та її друзів», аби отримати казкові емоції, підтримати героїв і разом подолати суперлиходіїв!

Квитки на шоу-виставу купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».


Теги: Вінниця

Переглядів: 681
Поширень: 0

Останні новини