«Пам’ятаймо про визначальні події в історії нашої країни»: 10 років гідності та свободи

Десять років тому, 21 листопада, громадяни України висловили світові свою вольову рішучість та дух вільної нації. Понад сто тисяч прихильників євроінтеграції вийшли на Майдан Незалежності у Києві, щоб довести, що ми обираємо своє майбутнє в Європейському Союзі. Сьогодні, у День Гідності та Свободи, Сергій Моргунов, міський голова Вінниці, нагадав про ключові події в історії нашої країни на своїй сторінці у Facebook та телеграм-каналі, - повідомляє міська рада.

«21 листопада – річниця Революції Гідності. 10 років тому українці впевнено і твердо заявили про те, що майбутнє своєї країни вони хочуть бачити в євроінтеграції, свободі та демократії», – написав міський голова Сергій Моргунов.

Революція Гідності стала фактором, який зібрав українське суспільство навколо спільної бажаної зміни та вплинула на подальший розвиток нашої країни. 

Зараз, в умовах повномасштабної війни, наш народ проявляє велику єдність, високий рівень мужності і беззаперечне прагнення до волі. Це вражає світ і свідчить про стійкість та рішучість українців у боротьбі за свої права та незалежність.«Пам’ятаймо про визначальні події в історії нашої країни», – додає Сергій Моргунов.



Переглядів: 525
Поширень: 0

Останні новини