На Вінниччині поліцейські розшукали та повернули додому 12-річного хлопчика

Вчора, 20 листопада, о 18.40 від жінки надійшло повідомлення про зникнення її малолітньої дитини. Упродовж години правоохоронці розшукали зниклого.

За словами начальника Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції Володимира Олексюка, до поліції звернулась мешканка Калинівської територіальної громади про зникнення її 12-річної дитини. Зі слів матері, хлопчик пішов з дому близько 16.30 у невідомому напрямку. Рідні намагались знайти зниклого самотужки, однак пошуки не дали позитивного результату.

На місце події негайно виїхали поліцейські.

Пошуком дитини займались усі   поліцейські відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції та кінологи.

Правоохоронці комунікували зі старостою села, водіями маршрутних автобусів, обстежували парки, дитячі майданчики, нежитлові будинки.

Проведенням першочергових розшукових заходів правоохоронці встановили місце перебування малолітнього - хлопчик був у автобусі, який рухався у напрямку обласного центра. Дитину доставлено до місця проживання та передано рідним.

Шановні батьки! Будьте пильними до своїх дітей, завжди тримайте їх у полі зору, особливо малолітніх, спілкуйтесь із ними та пояснюйте їм правила безпечної поведінки.

У разі зникнення ваших близьких або рідних — негайно повідомляйте на 102!



Переглядів: 559
Поширень: 0

Останні новини