На залізничному переїзді водій легкового автомобіля зіштовхнувся з потягом: Укрзалізниця

На залізничному переїзді сталася аварія, але, на щастя, обійшлося без постраждалих. Поліція вивчає всі обставини події, але основна причина вже з'ясована – порушення правил руху водієм Skoda Octavia на переїзді, обладнаному автоматичним світлофором. Він рушив, не дотримуючись заборонного сигналу, і зіткнувся з дизельним поїздом №701 ДПКр-2, який прямував із Чернівців до Львова. Під час зіткнення пошкодилися паливні баки поїзда, але на щастя, витік дизельного пального не призвів до займання.

Поїзд продовжив свій рух, але автомобіль, судячи з фото, премонту не підлягає. У водія Skoda Octavia вилучили водійське посвідчення, проводяться слідчі дії. Укрзалізниця готує позов до суду для відшкодування завданих компанії збитків через вину порушника.

"Вкотре закликаємо водіїв та інших учасників дорожнього руху дотримуватися правил перетину залізничних переїздів, не виїжджати на залізничні переїзди на заборонний сигнал. У абсолютній більшості зіткнення з залізничним рухомим складом має набагато трагічніші наслідки", - наголошується у повідомленні.



Переглядів: 437
Поширень: 0

Останні новини