Вінницькі дошкільнята передали квадрокоптер для військових на передову

Добрі дії завжди знаходять визнання, світять як світло маяків для тих, хто потребує допомоги. Нещодавно від вінницької освітянської родини прибула нова партія допомоги на передову. На цей раз найменші члени громади передали квадрокоптер для військових. Кошти на його придбання було зібрано завдяки проєкту "Освітня родина: допомагаємо-перемагаємо!", в рамках якого проводились фестивалі та ярмарки, - повідомляє міська рада.

Малюки, батьки та колективи дитячих садків № 3, 6, 10, 17, 18, 21, 22, 26, 38, 43, 46, 50, 51, 52, 57, 59, 61, 67, 72, 74 продовжують виявляти підтримку для наших військових, які борються за свободу та незалежність.

Нещодавно військовим був переданий квадрокоптер DJI Mavic 3, який буде використовуватися на одному з найбільш напружених напрямків Донецької області.

Члени освітянської громади постійно направляють необхідну допомогу на фронт, включаючи їжу, побутову хімію, автомобілі, турнікети, аптечки, тепловізори, безпілотники та інше. Аналізуючи потреби українських Захисників, на цей раз вони вирішили придбати та передати дрон, який допоможе військовим у боротьбі проти окупантів.

"Абсолютно кожна ініціатива, спрямована на підтримку Збройних Сил України, має велике значення, – зазначила директорка департаменту освіти Оксана Яценко.- Дякуємо усім, хто приєднався до допомоги нашим захисникам та захисницям, які мужньо виконують бойові завдання. Мета незмінна – боремося за свободу і волю країни!"

Також вона додала, що це не остання передача допомоги від вінницької освіти. "Така гарна справа обов’язково продовжиться”, – зазначає очільниця департаменту.

Зокрема, і Захисники подякували за таку підтримку. "Вдячні за допомогу, цей квадрокоптер допоможе знищити ворога та зберегти життя українських Захисників та Захисниць", – додали вони.



Переглядів: 555
Поширень: 0

Останні новини