У Вінниці провели профорієнтаційний захід "День кар'єри - PROFIT Day"

17 листопада 2018 року у Вінниці Молодіжним центром працевлаштування за фінансової та організаційної підтримки Міністерства молоді та спорту України було проведено масштабний профорієнтаційний захід - «День кар’єри - PROFIT DAY» для молоді.

В заході взяли участь 13 компаній та курсів: Infopulse, RIA.com, Global IT Support, CIP, Temerix, Pointer, "Воланс", Astamobi, Вінницький обласний центр зайнятості, Вінницька ІТ-Академія, INTITA, Школа Хакерів, Deep Dive into English.

Відвідали захід понад 300 учасників, які спілкуватися з роботодавцями, ознайомилися з вільними вакансіями та можливістю бути працевлаштованими в перспективі.

Учасники мали змогу детально дізнатись про діяльність кожної із компаній та кар’єрні можливості. Після презентацій компаній, молодь особисто спілкувалась із представниками кожної з компаній та мали змогу подати резюме, для подальшого працевлаштуванння в омріяну компанію, а також дізнатись більше про освітні центри і курси.

В рамках заходу проводилися: майстер-класи, семінари, воркшопи, лекції, тренінг-ігри. Були розглянуті найбільш актуальні теми для старту кар’єри:

ІТ культуризм. Або як наростити soft skills м'язи. Що таке Agile та де він проживає? Why you shouldn't become software engineer? Майбутнє за мобільною розробкою. Набір інструментів junior-розробника. Why you won’t probably make IT into IT. Панельна дискусія "Підеш наліво, підеш направо..." Шлях ІТ-самурая: від науковця до C#.NET розробника. Тренінг-гра "Життєвий цикл проекту". Майбутнє професії програміста в умовах VUCA світу. Дизайн, як спосіб приваблення клієнтів. Enterprise resource planning (ERP). What is the difference between concurrency, parallelism and asynchronous methods?

Крім того студенти та випускники Вінницької ІТ-Академії презентували власні стартап-проекти. На заході були розіграні цінні призи від компанії Infopulse, Pointer та Вінницької ІТ-Академії.

Кожен учасник PROFIT Day відчув, що це день неймовірних вражень і нових можливостей.



Переглядів: 2251
Поширень: 0

Останні новини