У Польщі шеф-кухар з Вінниччини вбив дружину і своїх маленьких доньок

У польському містечку Пущиково 42-річний уродженець Вінниччини Сергій Т. убив свою 29-річну дружину Юлію та двох маленьких доньок віком 4 та 1,5 року, а потім жив в одному будинку з тілами п'ять днів, поки не вирішив здатися правоохоронцям. Про це повідомляє польське видання fakt.pl.

Чоловік працював у Козятині шеф-кухарем у ресторані. Також працював у ресторанах москви. На Вінниччині познайомився з дружиною Юлією, яка вже мала сина від попереднього шлюбу. В 2018 році Сергій переїхав до Польщі де влаштувався на роботу в ексклюзивний ресторан, згодом туди переїхала його дружина. В Польщі у подружжя народились дві доньки.

Поки Сергій працював, його дружина займалася дітьми. Син ходив до школи, а дівчата до дитячого садочку. Однак 42-річний чоловік почав частіше випивати. Врешті через алкогольну залежність Сергій втратив роботу та накопив великі борги. Вдома почалися сварки, під час однієї з яких 13 листопада чоловік вбив свою дружину і доньок. Весь цей час син спав, тому і залишився живим. Ще декілька днів Сергій жив в одному будинку з убитими, та пізніше вирішив зізнатися правоохоронцям.

За потрійне вбивство чоловікові загрожує довічне ув’язнення. 11-річного сина дружини Юлії під опіку взяла бабуся, мати Юлії, яка вже приїхала до Польщі.


Переглядів: 1011
Поширень: 0

Останні новини