Вінниця зустрічає на щиті та віддає останню шану загиблому Герою Олександру Меньшову

Сьогодні, 27 листопада, місто Вінниця вшановує пам'ять Олександра Меньшова, який загинув, захищаючи Україну на Донецькому напрямку. Він був молодшим сержантом 22-ї окремої механізованої бригади і загинув 17 листопада під час бойових дій поблизу села Кліщіївка в Бахмутському районі. Церемонія прощання та заупокійне богослужіння відбудуться у Спасо-Преображенському кафедральному соборі, початок об 11:00 год.

Олександр Меньшов народився 13 березня 1977 року в Херсоні і був відомим письменником, автором детективних романів про альтернативну історію. На початку повномасштабної війни, його рідне місто зазнало окупації. Забрати дружину, двох неповнолітніх дітей та виїхати самому, Олександру вдалось лише за пів року. Після переїзду до Вінниці він рішуче вирішив приєднатися до Збройних сил України.

Останнім твором письменника, який побачив світ став його щоденник "Я, Фокс і окупація", який описує жахливі події, які відбулися в Херсоні під час окупації. Книга містить факти, свідчення, а також враження рідних та друзів. На жаль, автор не встиг побачити випуск своєї книги.

«Олександр Меньшов був людиною честі, талановитим автором, щирим патріотом, що палав любов’ю до України та своєї сім’ї», — написали у видавництві.

«Загибель Олександра – непоправна втрата для усіх, хто його знали, читали твори чи мали можливість почути у пластунському колі, але найбільшою вона є для родини, – каже дружина полеглого Героя Людмила. – Він був найкращим батьком для наших дітей та люблячим чоловіком».

Церемонія поховання Олександра Меньшова відбудеться 29 листопада на Алеї Слави Сабарівського кладовища (початок об 11:00), - повідомляє міська рада.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!



Переглядів: 607
Поширень: 0

Останні новини