Дружину Буданова отруїли важкими металами

Дружину керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова Маріанну отруїли важкими металами.

Це Суспільному підтвердив речник ГУР Юсов.

За його словами, її курс лікування вже закінчується, наступні кілька тижнів вона буде на спостереженні. Інформацію про отруєння інших працівників ГУР Юсов наразі не може підтвердити чи спростувати.

Раніше джерела Суспільного повідомили, що у Маріанни Буданової діагностували отруєння важкими металами.

Після тривалого погіршення стану здоровʼя Маріанну Буданову госпіталізували, пише "Бабель" з посиланням на свої джерела. Зазначається, що зараз Буданова завершує курс лікування. Дружина керівника ГУР перебуватиме під наглядом.

"Ці речовини жодним чином не використовуються в побуті і воєнній справі. Їхня наявність може вказувати на цілеспрямовану спробу отруєння конкретної людини", — зазначили джерела журналістів.

Також деякі ЗМІ повідомили, що, окрім Буданової, також отруєння спостерігалося у деяких інших співробітників ГУР, які перенесли його у більш легкій формі завдяки міцній статурі. Джерела Суспільного не змогли підтвердити чи спростувати цю інформацію.

При цьому вони підтвердили, що курс лікування вже закінчується і далі дружина керівника ГУР буде кілька тижнів на спостереженні.

Раніше Буданов розповідав, що дружина живе з ним в кабінеті ГУР і перебуває з ним "24/7". При цьому вона не працює в ГУР, сказав він в інтерв'ю Радіо Свобода наприкінці серпня.

"Моє щастя завжди зі мною, тому що моя дружина живе зі мною в кабінеті 24/7. Раніше я йшов на роботу і повертався, а зараз..." — відповів глава розвідки на запитання, чи є у Буданових час на "прості моменти простого щастя".

За освітою Мар'яна Буданова — психологиня. Вона відома як радниця столичного міського голови Віталія Кличка з питань запобігання корупції у сфері молодіжної політики та спорту. У жовтні 2022 року Буданова дала інтерв'ю журналу Elle, в якому розповіла, про те, як бути дружиною керівника ГУР.


Теги: Україна

Переглядів: 543
Поширень: 0

Останні новини