Браслети з останнього металу "Азовсталі" заробили 300 млн грн на дрони

Спільний проєкт "Азовсталь. Символ незламності" від фандрейзингової платформи United24 та гірничо-металургійної групи "Метінвест" зібрали на флот дронів для ЗСУ 300 млн гривень. Ініціатива також здобула гран-прі премії Effie Awards Ukraine 2023.

Про це повідомляє пресслужба компанії "Метінвест".

З останньої довоєнної партії сталі комбінату "Азовсталь" виготовили лімітовану серію браслетів. Організатори ініціативи змогли продати 100 тисяч прикрас у 44 країни світу. Серед тих, хто отримав унікальний браслет, були політики, громадські діячі, зірки шоубізнесу. Для Армії дронів зібрали понад 300 млн грн.

А 24 листопада українська складова міжнародної нагороди в галузі рекламно-маркетингових комунікацій Effie Awards нагородила проєкт "Азовсталь. Символ незламності" головним призом.

"Це визнання — не про проєкт чи партнерів. Це ще одне підтвердження, що "Азовсталь" — один із нових символів для кожного українця і навіть для іноземців. Символів, які через багато років стануть уособленням нашої перемоги над агресором у цій війні", — каже гендиректор "Метінвесту" Юрій Риженков.

У жовтні 2022 року у Києві на території Меморіального комплексу "Національний музей історії України у Другій світовій війні" презентували партію браслетів "Символ незламності". Створені вони з останньої довоєнної партії металу з "Азовсталі" в межах проєкту ініціативи UNITED 24. Анонсувалося, що весь прибуток з продажу піде на "Армію дронів".



Переглядів: 450
Поширень: 0

Останні новини